SMALL SIZES, BIG IMPACT
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €75
DUURZAAM

Abonnementen

Voor een beetje extra gemak kan je bij Studio Aelbo ook een abonnement afsluiten.

Hoe werkt onze service?

Abonneer
en ontvang jouw box

Baby’s groeien snel, maar liefst acht maten in de eerste jaren! Wij brengen gemak! Abonneer en laat je elke maand verrassen met een kleurrijke outfit. 

Pas
eenvoudig aan

De maat van het abonnement groeit automatisch met jouw kindje mee. Natuurlijk kan je het abonnement ook makkelijk  aanpassen of pauzeren!

Enjoy
today!

Maak het dagelijks leven makkelijker met Studio Aelbo. We’ve got your back: vandaag én morgen. 

Steun
andere families!

Stuur items die je niet meer gebruikt gratis terug. Wij geven het een tweede leven samen met Stichting Babyspullen. Jij krijgt korting op je volgende box!

Gemak voor jou

Elke familie is anders, ieder kind is anders.

Maar één ding is hetzelfde voor iedereen: je  eigen pad volgen, en vertrouwen op je eigen gevoel, brengt het meeste geluk. 

Studio Aelbo vindt het tijd voor extra gemak! Zodat alle families hun eigen weg kunnen vinden. En genieten van elke dag. 

Wij leveren de mooiste basics voor de allerkleinsten in biologisch katoen. Voor een beetje extra gemak kan je ook een abonnement afsluiten. Het vinden van een eigen weg kost al genoeg tijd!

Eerlijk, duurzaam & sociaal

Al onze kleding is gemaakt van organisch katoen en geproduceerd in Portugal. We streven ernaar om op de beste manier mogelijk met de wereld en haar bewoners om te gaan. Zo zorgen we samen voor een betere toekomst voor iedereen.

Laat je inspireren!

Sommige ouders willen nu perfect voorbereid zijn op de snelle groei van je kind. Anderen houden van het feit dat met Studio Aelbo het dagelijks leven gemakkelijker en leuker wordt.

Word geïnspireerd door andere ouders op onze socials!

Wij zijn Studio Aelbo!

Wij zijn er voor ouders die van vandaag willen genieten. Door slimme keuzes te maken voor morgen. Voor hun kinderen, voor zichzelf en voor de wereld. 

Met ons maandelijkse abonnement op essentiële kinderkleding voorzien wij kinderen van kleurrijke kleding waarin zij zich comfortabel en vrolijk voelen.

Anne & Kristine de Wilde
Founders Studio Aelbo
Scroll naar boven