SMALL SIZES, BIG IMPACT
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €75
DUURZAAM

Over ons

Lees hier meer over het verhaal van Studio Aelbo

Anne & Kristine

“Wij staan achter je. Vandaag én morgen.”

Wij zijn Studio Aelbo!

Wij zijn er voor ouders die van vandaag willen genieten. Door slimme keuzes te maken voor morgen. Voor hun kinderen, voor zichzelf en voor de wereld. 

Met ons maandelijkse abonnement op essentiële kinderkleding voorzien wij kinderen van kleurrijke kleding waarin zij zich comfortabel en vrolijk voelen.

Wij zijn

Over Kristine & Anne

Iedere ouder kiest – heel bewust of meer bij toeval – een eigen weg. Of het gaat om kleur van de kamer, slapen, voeding of kleding, je maakt continu keuzes. Als twee zussen die tegelijkertijd zwanger waren van ons eerste kindje hadden we gelukkig elkaar om alles te bespreken. 

Die kinderen zijn inmiddels 4, maar het bespreken van die keuzes doen wij nog steeds dagelijks. Natuurlijk kiezen wij soms voor een verschillende richting, ook als het over kleding gaat. Maar over een ding waren we het in ieder geval eens:  we missen kwalitatieve en kleurrijke essentials die ook nog eens duurzaam zijn. 

Studio Aelbo is de oplossing voor dat gemis. We produceren duurzame kleding die kleur brengt in het leven van jou en van je kinderen. Daarnaast stellen we ook nog eens de mooiste outfits voor je samen die we voor het gemak iedere maand bij jou bezorgen. Toch weer een keuze minder!

Scroll naar boven