;
SMALL SIZES, BIG IMPACT
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €75
DUURZAAM

Duurzaam & social

Lees meer over hoe Studio Aelbo haar weg vindt in duurzame en sociale impact.

Onze duurzame visie

Toen we Studio Aelbo oprichtten, vonden we dat de wereld van kinderkleding behoefte had aan een kleurrijk, praktisch en eerlijk alternatief. Iets wat wij zelf hebben gemist: kleurrijke kledingstukken die gemakkelijk te combineren waren, een stoere uitstraling hadden en lang mooi bleven. 

Tegelijkertijd wilden we over 20 jaar wel de kritische vragen van onze kinderen kunnen beantwoorden. Daarom maakt onze kleding niet alleen de wereld kleurrijker, maar zijn we ook bewust bezig de wereld om ons heen. Studio Aelbo kiest daarom voor een zo duurzaam pad naar de toekomst en zal daar altijd aan blijven werken.

"Maximaal gemak voor ouders wordt gegarandeerd, zonder anderen of de planeet te schaden."

0
Collectie
0
Designs
0
Kleuren

Onze weg

Bij Studio Aelbo klinkt onze duurzame en sociale visie door in elke stap die we zetten. Zo begint het al bij het ontwerp van onze kleding met een oversized fit, waardoor het langer gedragen kan worden. Ook hebben we bewust gekozen voor productie in Portugal om de afstand tot ons te verkleinen en de werkomstandigheden ter plaatse te kunnen controleren. Bij de materiaalkeuze werken we alleen met biologisch katoen en we vermijden het gebruik van plastic verpakkingen tijdens transport. Tot slot wordt onze kleding op een duurzame manier bij jou thuis bezorgd.

We realiseren ons dat dit slechts het begin is en beloven om altijd te blijven werken aan de duurzame en sociale impact van onze keuzes, waarbij we jullie op de hoogte zullen houden.

Scroll naar boven