SMALL SIZES, BIG IMPACT
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €75
DUURZAAM

FAQ

Bekijk hier de veelgestelde vragen van Studio Aelbo

Over Studio Aelbo

Wij zijn er voor ouders die van vandaag willen genieten. Door slimme keuzes te maken voor morgen. Natuurlijk kun je bij Studio Aelbo de fijnste essentials kopen voor jouw kindjes tussen de 0 en 24 maanden. 

Met ons maandelijkse abonnement op duurzame en essentiële kinderkleding bieden wij net een beetje extra gemak en voorzien wij kinderen van kleurrijke outfits waarin zij zich prettig en vrolijk voelen.

Alles over ons abonnementsmodel

1. Kies een abonnement dat bij jou past en ontvang elke maand jouw box in de juiste maat

Baby’s groeien snel, maar liefst acht maten in de eerste jaren! Wij brengen gemak! Abonneer en laat je elke maand verrassen met een kleurrijke outfit of een selectie aan de fijnste rompers

2. Pas eenvoudig aan of pauzeer

De maat van het abonnement groeit automatisch met jouw kindje mee. Natuurlijk kan je het abonnement ook makkelijk aanpassen of pauzeren in jouw eigen account!

3. Enjoy today!

Maak het dagelijks leven makkelijker met Studio Aelbo. We’ve got your back: vandaag én morgen.

4. Steun andere families

Stuur items die je niet meer gebruikt gratis terug. Wij geven het een tweede leven samen met Stichting Babyspullen. Jij krijgt korting op je volgende box!

Studio Aelbo biedt twee typen abonnementen: 

  • Studio Aelbo outfit abonnement
  • Studio Aelbo romper abonnement

Voor beide abonnementen kan je kiezen voor een abonnementsduur van een maand of een jaar, waarbij je met een abonnementsduur van een jaar natuurlijk kan genieten van financieel voordeel. 

Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om ons abonnement cadeau te geven. 

  • Gemak: elke maand een complete outfit en/of set aan rompers in de juiste maat 
  • Financieel voordeel: met onze abonnementen geniet je voordeliger van de fijnste items ten opzichte van losse aanschaf

Omdat wij jouw box zo snel mogelijk bij jou op de mat willen bezorgen, kiezen we bij Studio Aelbo voor twee verzendmomenten per maand: de 1ste en de 14de dag van de maand. Als je 8 dagen voor deze verzendmomenten een abonnement afsluit, nemen we je natuurlijk mee in het eerstvolgende beschikbare verzendmoment. Bijvoorbeeld: als je op 2 april een abonnement afsluit, wordt de box op 14 april verzonden. Kies je op 10 april voor een abonnement, dan wordt de box op 1 mei verzonden. 

Super vervelend dat je je box nog niet hebt ontvangen. Wij werken samen met PostNL en doen ons best om je box zo goed mogelijk te bezorgen. Mocht je een week na jouw verzendmoment je box nog niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected]

Vanaf elke locatie binnen de Europese Unie kan je een abonnement afsluiten. Let er wel op dat de verzendkosten per locatie kunnen verschillen.

Onze abonnementen kun je tussentijds wijzigen, pauzeren of opzeggen. Alle wijzigingen moeten uiterlijk 8 dagen voor het volgende verzendmoment via je persoonlijke account worden doorgegeven.

De outfits in onze boxen

Elke maand ontvang je onze essentials bij je thuis op de mat. 

Studio Aelbo outfit abonnement:

Elke maand verrassen wij je met een outfit die bestaat uit twee items: een top en een bottom. Al onze items hebben een oversized fit, zijn kleurrijk en passen perfect bij elkaar. Natuurlijk zijn de outfits perfect afgestemd op de seizoenen. Met onze items bouw je de perfecte basisgarderobe voor je kind. Al onze items zijn gemaakt van het fijnste biologisch katoen en geproduceerd in Portugal. 

Studio Aelbo romper abonnement:

Elke maand ontvang je een selectie van twee rompers in de fijnste basiskleuren. De rompers zijn gemaakt van zacht ribkatoen en passen perfect bij de rest van onze collectie. Al onze items zijn gemaakt van het fijnste biologisch katoen en geproduceerd in Portugal.

Wij zijn er voor ouders die van vandaag willen genieten. Door slimme keuzes te maken voor morgen. Daarom hoef je niet na te denken over combinaties, kleuren of soorten. Bij Studio Aelbo  hebben we de leukste outfits samengesteld, waarmee we je heel graag elke maand positief verrassen.

Wil je toch graag zelf je outfit kiezen? Ben je zo enthousiast dat je meer van Studio Aelbo wil zien? Of wil je voordat je een abonnement afsluit onze kleding testen? Dan kan je natuurlijk ook al onze items los bestellen.

Betaling

De kosten van een Studio Aelbo abonnement zijn afhankelijk van het abonnement dat je kiest.

Studio Aelbo outfit abonnement 

Wil je nergens aan vast zitten en de mogelijkheid maandelijks op te zeggen? Kies dan voor ons maandelijkse Studio Aelbo outfit abonnement. Deze kost 43,- per maand en is maandelijks opzegbaar. 

Kies je voor een abonnement met een duur van een jaar? Dan ontvang je korting en betaal je 39,- per maand.

Studio Aelbo romper abonnement

Wil je nergens aan vast zitten en de mogelijkheid maandelijks op te zeggen? Kies dan voor ons maandelijkse Studio Aelbo romper abonnement. Deze kost 29,- per maand en is maandelijks opzegbaar. 

Kies je voor een abonnement met een duur van een jaar? Dan ontvang je korting en betaal je 26,- per maand.

Hoe werkt de betaling van het abonnement?

Al onze maandelijkse abonnementsbetalingen worden betaald via automatische incasso. Voor deze automatische incasso heb je bij het afsluiten van het abonnement een akkoord gegeven. De betaling elke maand afgeschreven. Als je je abonnement op tijd pauzeert of stopzet (14 dagen voor het eerstvolgende bezorgmoment), wordt er niks afgeschreven.

Losse items bestellen

Ja, natuurlijk! Via onze shop kan je onze essentials aanschaffen.

Bij een bestelling boven de €75 verzenden wij gratis binnen Nederland en België. Voor bestellingen in Nederland en België onder €75 rekenen wij standaard €4,50 verzendkosten. De verzendkosten naar overige landen verschillen per land, deze worden automatisch berekend bij check-out. Voor verzendingen buiten de Europese Unie worden mogelijk nog invoerrechten en douanekosten bereken. Hier hebben wij helaas geen invloed op en deze kosten zijn voor de rekening van de ontvanger. 

Inhoud accordeon

Wil je na het plaatsen van een bestelling toch iets wijzingen of de bestelling annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via [email protected]

Studio Aelbo streeft ernaar om jouw bestelling te leveren binnen de geschatte levertijd (meestal tussen de 3 en 5 werkdagen). Soms kan een levering langer duren. Als jij jouw bestelling niet binnen 2 werkdagen na het verstrijken van de geschatte levertijd hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected]. Zaterdag en zondag gelden niet als werkdagen.

Je kan binnen 14 dagen vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen items retourneren.

Wil je items retourneren? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met daarin jouw ordernummer, de te retourneren items en de reden van retour. 

De verzendkosten zijn voor de koper. 

Scroll naar boven