;
SMALL SIZES, BIG IMPACT
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €75
DUURZAAM

Hoe werken wij?

Kleurrijke basics van biologisch katoen, geproduceerd in Portugal en gemaakt voor een tweede én derde leven!

Anne & Kristine

“Met Studio Aelbo willen we trots, plezier en kleur in het leven van jonge ouders brengen. En meteen een betere wereld voor iedereen creëren."

Studio Aelbo: maximaal gemak

Met ons maandelijkse abonnement op kleurrijke basics, biedt Studio Aelbo betaalbare kleding voor de allerkleinsten. Van de hoogste kwaliteit, waarin kinderen zich vrolijk én comfortabel voelen. Terwijl we maximaal gemak garanderen voor hun ouders, zonder anderen of de planeet schade toe te brengen.

Ontworpen voor het nu

Onze kleding is ontworpen voor het nu, met een genderneutraal karakter,  een oversized fit en alles past bij elkaar. Sla de mouwen een keer om voor een stoere uitstraling en combineer er eindeloos op los!

Geproduceerd in Portugal

Met als doel de allerkleinsten een goede start te geven, is onze kleding ontworpen in Nederland en geproduceerd in Portugal met behulp van de fijnste biologische materialen.

Alle kleding verdient een tweede leven

Bij Studio Aelbo begrijpen we dat kinderkleding maar voor een korte periode gedragen wordt. Daarom bieden wij de volgende oplossing: stuur kleding die je niet meer nodig hebt gratis naar ons terug en wij geven het een tweede leven door het te schenken aan Stichting Babyspullen. En dat is niet het enige goede nieuws – je krijgt ook nog eens korting op je volgende bestelling!

Scroll naar boven